Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Stina - 30 maj 2012 09:41

Sitter i köket och njuter av lugnet och solen   som skiner in. Hunden ligger på fötterna mina och sussar så gott. Snart ska jag börja röja här hemma för igår blev det inget då bästa vännen Kerstin kom förbi och tog med mig till Åsby för att handla blommor och så bjöd hon på stor räkmacka för hon tyckte jag har haft det jobbigt och stressigt ett tag så hon villa pyssla om mig. Det var så omtänksam av henne att hon tänker på mig men hon är ju min bästa vännina och vän.

idag ska Christian och jag till Sofiaskolan på informationsmöte angående flytten av skolan till hösten. Det ska bli spännande att få höra hur de har tänkt sig den flytten och hur inskolningen ska gå till och om de tänker samarbeta med Lidmanska mer nu när de hamnar under samma tak. Skriver mer om det i morgon.

I går upptäckte jag att jag missat några födelsedagar i släkten och inte grattat dem så jag gör det nu. GRATTIS i efterskott till dig skära syster, Kari och Thomas.

Det ska bli skönt med sommalov och semester snart så jag får vila min hjärna och slippa alla måsten, möten osv. Det behövs nu och så kan jag ladda batterierna inför hösten. Nu börjar jag bli kaffesugen så jag tar nog en kaffepaus  .

                                         KRAM Stina  

Ovido - Quiz & Flashcards